marți, 16 iunie 2009

Fotografia saptamanii - Dimensiuni - VI

50 cm inaltime. Tot 11 gogonele, dar mai mari :)

Se pare ca cele doua plante nu sunt acelasi soi. Una face rosii rotunde si cealalta dinalea bucalate si cu forma de gogosar.





3 comentarii:

  1. buna, sunt Andreea de la Radio France Internationale. Misto proiectul cu rosiile, vrei sa vorbim despre el in rubrica pe care o am in fiecare dimineata?
    andreea.pietrosel@rfi.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. sigur ca vreau! m-a bucura mult... :) unde pot sa va ascult? aveti transmisiune live pe internet?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, faina chestie cu rosiile, dar din pacate ai facut o greseala: deja rosiile tale nu mai sunt ecologice. Rosiile ecologice nu sunt tratate cu substante de genul Ridomil, ci numai cu substante naturale 100 %. Adica zeama de diferite plante fermentate care au efect de starpire a daunatorilor (urzicile sunt bune), fertilizator obtinut din compost de grajd, etc. Adica nici o substanta chimica, sintetica, artificiala.
    De ce nu ai cautat putin pe net si sa vezi cam care sunt conditiile minime pe care trebuie sa le indeplineasca un produs ecologic? Acum ca incurajare, chiar daca nu mai sunt ecologice, rosiile sunt mai naturale decat altele care se vand in piata, daca te opresti din tirada asta de stropit cu chimicale.
    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere